Joi, 8 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN2E85, în Potârnichești, a avut loc un accident rutier, în urma unei coliziuni între trei autovehicule, iar o persoană a fost rănită. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că în accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. În coliziune au fost implicat un autoturism condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău de către o șoferiță de 53 de ani, din Buzău, autoturismul care îl succeda și care se deplasa în aceeași direcție, la volanul căruia se afla o conducătoare auto de 28 de ani, din Iași, respectiv autoutilitara care circula din sens opus, condusă de un șofer în vârstă de 52 de ani, din Bacău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței din Iași, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCutremur, joi, într-o zonă neobișnuită din România. Ce magnitudine a avut
Articolul următorProiect pentru piste de biciclete de la Aeroport până în județul Iași, care să treacă și prin județul Botoșani