Un individ a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a violat sora în repetate rânduri, chiar dacă ştia că aceasta suferă de afecţiuni psihice.

Astfel, magistraţii Judecătoriei Răducăneni au dispus arestarea preventivă a bărbatului de 23 de ani, din judeţul Iaşi, care este suspectat că şi-ar fi batjocorit sora, în vârstă de 24 de ani, bolnavă psihic.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului major B.P.V., fără ocupaţie, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol în formă continuată, pe o durată de 30 de zile. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar formulată de apărătorul inculpatului. Cu drept de contestaţie”, au menţionat judecătorii ieşeni.

De remarcat este faptul că procurorii au fost sesizaţi de către mama celor doi fraţi, iar, în urma anchetei, au stabilit că, în perioada martie 2018 – 6 iulie 2018, bărbatul ar fi întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale cu sora sa, cunoscută cu handicap psihic.

Mai mult, surse judiciare au declarat că individul acuzat că şi-a violat sora este suspectat şi că a lăsat-o gravidă, victima având o sarcină de 20 de săptămâni.

De asemenea, aceleaşi surse afirmă că, în urmă cu aproximativ 12 ani, tânăra ar fi fost violată de tatăl ei, cu care, de asemenea, a rămas însărcinată, însă fata a suferit, atunci, un avort spontan. În urma tragediei de atunci, tatăl tinerei a fost condamnat de judecătorii ieşeni iniţial la 18 ani de detenţie, pentru ca, ulterior, pedeapsa să fie redusă la 15 ani de închisoare.

Articolul precedentEx-parlamentar, condamnat la şapte ani de puşcărie! Uite de ce!
Articolul următorCu dosare penale, din cauza cafelei şi a fisticului!