Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să îşi omoare o rudă. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Ionuţ Anton, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat. 

Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal, după care magistraţii vor asculta ce are de spus individul în apărarea lui, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz. 

La mijlocul lunii noiembrie 2018, individul s-a ales cu o pereche de cătuşe, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să facă moarte de om.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus atunci arestarea preventivă a lui Ionuţ Anton. 

Instanţa admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi, în consecinţă, ia faţă de inculpatul Anton Ionuţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie şi tentativă la distrugere, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat atunci magistraţii ieşeni. 

Înainte de arestarea preventivă, individul fusese reţinut de către oamenii legii, acesta fiind acuzat că ar fi încercat să îşi ucidă o rudă. 

Potrivit anchetatorilor, totul a pornit în urma unui conflict spontan izbucnit între inculpat şi partea vătămată. După incident, victima a ajuns la spital, iar medicii au constatat că leziunile suferite de către aceasta iau pus viaţa în pericol. 

Articolul precedentÎnceput de an tragic pentru o tânără din Iaşi
Articolul următorȘoferi prinși pe picior greșit de polițiștii ieșeni