Polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre faptul că, pe strada Dorului, din comuna Holboca, a avut loc un accident cu victime.

Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 39 de ani, din judeţul Neamț, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Dorului, din comuna Holboca, dinspre strada Dascălilor, către DC 20, nu ar fi păstrat distanţa laterală corespunzătoare, intrând în coliziune cu o autoutilitară oprită pe partea dreaptă a sensului de mers şi la volanul căreia se afla un tânăr de 27 de ani, din comuna Voinești.

După producerea accidentului, şoferul ar fi plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior în comuna Holboca. În urma coliziunii a rezultat avarierea celor două vehicule şi rănirea uşoară a unei tinere de 21 de ani, din comuna Voineşti, şi a unui minor, pasageri în autoturismul parcat”, au precizat poliţiştii ieşeni.

Aceştia au adăugat că şoferul ar fi refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Parchetul a dispus prezentarea sa cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Iași. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile”, au adăugat oamenii legii. Conform poliţiştilor, persoana a fost dusă în arest, iar cercetările continuă.

Articolul precedentScandal iscat pe Aeroportul Iași de anularea cursei spre Bologna
Articolul următorRazie în traficul din Iaşi: ce au descoperit poliţiştii!