Polițiștii ieşeni au intervenit la peste 90 de incidente, majoritatea sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Aceştia au dat 338 de amenzi, în cuantum de 108.365 de lei, iar, în urma acțiunilor efectuate, au fost constatate 21 de infracțiuni.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 24 de permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în municipiul Iași.

În cadrul acțiunii au fost date 120 de amenzi, în cuantum de 26.510 lei, dintre care 18 pentru nerespectarea legislației rutiere de către pietoni.

De exemplu, un bărbat de 64 de ani, din Iaşi, a fost amendat cu 290 de lei, deoarece a traversat şoseaua Nicolina printrun loc nepermis pietonilor.

Mai mult, agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Frumos şi Secţiei VII de Poliţie Rurală Ion Neculce au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost date 33 de amenzi, în cuantum de 16.095 de lei. Totodată, au fost reținute cinci permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice și au fost retrase două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De exemplu, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Paşcani, a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere, deoarece a condus o autoutilitară cu viteza de 87 de km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 30 km/h.

Articolul precedentIeşean arestat în urma unui ACCIDENT
Articolul următorFetiță de șase ani, decedată la Infecțioase