Un bărbat din satul Borșa, comuna ieșeană Vlădeni a fost bătut duminică de mai multe persoane. Victor Țupu, angajat cioban la o stână a fost acostat de către un alt cioban, iar după un scurt schimb de replici a fost luat la bătaie.

Potrivit oamenilor din sat, agresorul, Costel Hârlăoanu, a fost deranjat că Victor Țupu a trecut printr-o zonă a imașului. Ajutat de alți doi ciobani, Hârlăoanu și-a bătut victima până acesta s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Bărbatul s-a ales cu o mână ruptă și cu mai multe lovituri la cap. Țupu a fost târât de un coleg de-al său într-o cabană, la stâna la care este angajat după care a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar mai apoi l-au transportat la spital.

Bărbatul a rămas internat sub atenta supravheghere a cadrelor medicale. Deocamdata medicii nu se pot pronunța în ceea ce privește șansele bărbatului de recuperare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

„Verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

În funcție de evoluția stării de sănătate a bărbatului, oamenii legii pot schimba încadrarea juridică și îi pot acuza pe bătăuși de tentativă de omor.

Articolul precedentSancțiuni cu duiumul date de oamenii legii
Articolul următorCine concertează și cum ajungi la Afterhills