Un individ a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a fost violent cu propria soţie.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Ilie N. (59 de ani), din localitatea ieşeană Probota, pentru violenţă în familie. Pe de altă parte, anchetatorii au dispus clasarea cauzei în ceea ce priveşte acuzaţia de ameninţare.

Anchetatorii ieşeni au precizat că, pe data de 23 noiembrie 2017, Ilie N. a mers la sediul Postului de Poliţie Probota, unde lea spus agenţilor că are probleme conjugale şi că intenţionează să îşi ucidă soţia, iar, mai apoi, să se sinucidă.

Ulterior, oamenii legii au decis audierea femeii, pentru a afla ce sa întâmplat. Conform acestora, cei doi sunt căsătoriţi din anul 1980, având patru copii şi locuind împreună cu unul dintre aceştia în satul Perieni, comuna Probota.

Femeia lea povestit poliţiştilor că, pe data de 7 noiembrie 2017, în timp ce se aflau în locuinţa din comuna Probota, soţul ei ar fi ameninţato cu moartea şi ar fi lovito în cap cu mânerul unui cuţit de bucătărie. Conform acesteia, totul a izbucnit pe fondul consumului de alcool al bărbatului şi al unui conflict spontan.

Aşadar, femeia a decis să plece de acasă, pentru a dormi la o vecină, din cauza conflictului respectiv. A doua zi, femeia sa întors acasă, dar, când a văzut că soţul consuma în continuare băuturi alcoolice, a decis să plece pentru a locui la o rudă dea ei.

Dar lucrurile nu sau oprit aici. Ulterior, bărbatul a decis să îşi caute consoarta şi ar fi ameninţat diverse persoane, pe fondul geloziei.

La audieri, inculpatul a recunoscut faptul că, pe data de 7 noiembrie 2017, a lovito şi a ameninţato pe soţia sa”, au declarat procurorii.

Articolul precedentConstantinescu recidivează: „Apel către prostovani!”
Articolul următorPensionar ieşean, jefuit prin metoda „Pilota”!