Poliţiştii păşcăneni au identificat cu operativitate şi au reţinut trei tineri din comuna Moţca bănuiţi de furt calificat şi complicitate la furt calificat, din locuinţă.

Oamenii legii au identificat, la scurt timp de la sesizare, trei tineri (doi bărbaţi şi o femeie) cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, din comuna Moţca, ce ar fi mers la locuinţa unui bătrân de 79 de ani, din localitatea Lespezi, pentru a vinde pilote. Bătrânul ar fi achiziţionat o pilotă de la cei trei, aceştia observând unde îşi ţine banii.

Profitând de neatenţia bătrânului, unul dintre bărbaţi ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi furat suma de 12.600 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut persoanele pentru 24 de ore”, au precizat poliţiştii.

Oamenii legii au afirmat că, ulterior, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, care a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile.

De remarcat este faptul că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, suma de bani fiind predată persoanei vătămate. Cercetările continuă.

Articolul precedentINCENDIAR: Le-a spus poliţiştilor că îşi va omorî soţia!
Articolul următorUite ce au descoperit poliţiştii ieşeni pe străzile din judeţ!