Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în Piața Voievozilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament.

Au ars doi metri de conductor electric și s-a degradat mobila din living pe o suprafață de aproximativ doi metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

De asemenea, Detașamentele 1 şi 2 de Pompieri Iași au intervenitrecent pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Complexul Comercial „Siraj”. Au ars diverse produse alimentare și nealimentare şi s-au degradat instalația electrică, tavanul din rigips și un perete pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost tot un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, potrivit pompierilor. De altfel, ieri a izbucnit un nou incendiu la Siraj”, cel mai probabil provocat de urmele celui din ziua anterioară.

Mai mult, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit pe strada Zimbrului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bar. Au ars doi metri liniari de conductor electric. Cauza probabilă a incendiuluia fost tot un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

În plus, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit pe strada Titu Maiorescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj.

Au ars două cauciucuri, o ușă din lemn și aproximativ 50 kg de materiale textile și hârtie. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

Articolul precedentIeșean MORT, din cauza consumului de alcool
Articolul următorAcuzat că a încercat să își UCIDĂ fratele!