Agenții din cadrul Secției VI de Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice

Oamenii legii au oprit pentru control, pe o stradă din Iași, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani. Întrucât șoferul mirosea a alcoolel a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările continuă”, au precizat polițiștii ieșeni.

Mai mult, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au oprit, pentru control, pe şoseaua Nicolina, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Miroslava. Întrucât șoferulmirosea a acloolel a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat să fie dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetările continuă.

În plus, oamenii legii au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani. Deoarece șoferul mirosea a alcool, a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi acesta a refuzat să fie dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi îaceastă cauză a fost întocmit un dosar penal.

Oamenii legii au oprit recent, pentru control, pe DN 28, în judeţulIaşi, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Comarna. Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodatăagenţii din cadrul Serviciului Rutier Iași și Secției III dePoliție Rurală Popricani au oprit recent, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani. Şi acesta mirosea a alcool, astfel că a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi acesta sa ales cu un dosar penal.

În plusagenţii din cadrul Serviciului Rutier Iași și Secției VI dePoliție au oprit, pentru control, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 43 de ani, din județul Vrancea. Întrucât șoferul mirosea a alcool, a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi înaceastă cauză a fost întocmit un dosar penal.

Mai mult, poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Iași au oprit recent, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. Situaţia a fost aceeaşi, astfel că şi acest bărbat este cercetat acum pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe DN 28, în comuna Comarna, un ATV neînregistrat, condus de un bărbat de 30 de ani. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu are permis şi, întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducere fără permis și sub influența alcoolului”, au adăugat oamenii legii.

Articolul precedentRAZIE în judeţ: vezi ce au descoperit oamenii legii!
Articolul următorScandal cu săbii în traficul din Iași: ce au dispus PROCURORII!