Un individ va da ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat că a făcut moarte de om.

Aşadar, oamenii legii au menţionat că tragedia a avut loc într-o discotecă din satul Gura Bohotin, comuna Gorban. Vieru şi un cunoscut deal său au mers să se distreze în discoteca respectivă.

Anchetatorii au spus că, la un moment dat, Iulian Vieru şi-a amintit că amicul său ar fi avut o datorie faţă de el, în sumă de 100 de euro, şi i-ar fi cerut să-i înapoieze banii.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Iulian Vieru (24 de ani), din comuna Gorban, sub acuzaţia de omor. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu câteva săptămâni, acesta şiar fi înjunghiat în inimă un amic în vârstă de 23 de ani, care a decedat pe loc.

Anchetatorii au adăugat că victima nu avea de unde să-i dea suma, iar între cei doi s-a iscat un conflict, în urma căruia Vieru ar fi scos un briceag şi lar fi înjunghiat o singură dată pe celălalt tânăr, în zona inimii. La scurt timp, la faţa locului a fost cerută intervenţia unui echipaj medical, dar a fost prea târziu.

„Am fost solicitaţi cu privire la un incident, în urma căruia un bărbat de 23 de ani a suferit o plagă înjunghiată precordial, plagă ce ar fi fost făcută cu un cuţit. Iniţial, la faţa locului a fost dirijat un echipaj de prim-ajutor din Răducăneni, dar victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Din acest motiv a fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă C2, dar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul”, au precizat medicii.

Apoi, Vieru a fost încătuşat de poliţişti, iar, acum, acesta a fost trimis în faţa instanţei.

Articolul precedentAmendă pentru un administrator de societate comercială
Articolul următorCondamnat la 5 ani de închisoare, dar nu va intra în puşcărie!