Un individ va fi nevoit să dea socoteală în instanţă, după ce a fost acuzat că şia ucis iubita.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin A., sub acuzaţia de omor calificat.

Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal, după care magistraţii vor asculta ce are de spus individul în apărarea sa, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

La începutul lunii noiembrie a acestui an, o femeie în vârstă de 49 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, din Iaşi, aceasta suferind arsuri grave pe o suprafaţă corporală considerabilă.

În urma incidentului, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o anchetă, oamenii legii stabilind că cel care a provocat gravele leziuni de pe corpul femeii a fost chiar iubitul acesteia, Constantin A.

Potrivit procurorilor, în seara teribilului incident, între cei doi iubiţi a avut loc un conflict spontan, la domiciliul acestora, din comuna Oţeleni. Oamenii legii au adăugat că, la un moment dat, individul a turnat un combustibil pe trupul iubitei şi ia dat foc cu ajutorul unei brichete.

Anchetatorii au subliniat că, în timp ce se certau, individul a scoso din casă pe femeie şi a incendiato în curtea imobilului, a lăsat-o să ardă câteva clipe, după care a stins-o și a sunat la 112.

Un echipaj mediacal a preluat-o pe femeia arsă, iar polițiștii a deschis un dosar penal pentru tenativă la omor.

La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași, a fost transportată o pacienta în vârstă de 49 de ani, din județul Iași. În momentul în care a ajuns la unitatea medicală, s-a constatat că aceasta prezenta arsuri importante, provocate de flacără. Medicii au constatat că pacienta a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. În urma investigației medicale s-a constatat că aceasta a suferit arsuri de gradul l, gradul al ll-lea și gradul al lll-lea. După ce a primit îngrijiri în UPU, aceasta a fost internată în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, fiind introdusă în sala de operație pentru a primi tratamentul necesar”, a precizat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași. 

Mai apoi, femeia a murit, astfel, că anchetatorii au schimbat încadrarea juridică, individul fiind acum acuzat de omor calificat prin cruzimi asupra unui membru de familie. 

Articolul precedentPus la plată după ce a făcut SCANDAL
Articolul următorAproape 40 de ieșeni au ajuns la spital cu fracturi, în doar 24 de ore