Un ieșean va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte abominabile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus la finele săptămânii trecute trimiterea în judecată a lui Adrian Vartic, pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a admis recent propunerea procurorilor și a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile în acest caz.

În fapt, s-a reținut că, în cursul zilei de 8 octombrie 2018, inculpatul Vartic Adrian (în vârstă de 38 de ani) şi concubina acestuia M.E. (în vârstă de 32 de ani) au consumat, în timp ce se aflau pe raza satului Doroşcani, din comuna Popeşti, județul Iaşi, fiecare în alt anturaj, cantităţi impresionante de alcool, până au ajuns în stare de ebrietate. În jurul orei 16.30, inculpatul a revenit la locuinţa comună, unde se afla deja concubina sa. Reproşându-i acesteia din urmă că a băut, inculpatul i-a aplicat câteva lovituri de picior şi pumn peste corp, în urma cărora victima a fost proiectată de marginea unui pat din încăperea în care a fost agresată”, a menţionat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, ulterior, individul a plecat în sat, a mai consumat o bere la un bar, după care s-a întors acasă, unde a găsit-o pe victimă căzută în mijlocul camerei în care o lăsase, constatând că era decedată.

Conform raportului medico-legal de necropsie întocmit de Institutul de Medicină Legală Iaşi, moartea victimei s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii consecutivă unui traumatism cu fracturi costale, hemiperitoneu, ruptură de splină şi alte leziuni incompabile cu viaţa”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Articolul precedentA ajuns în vizorul poliţiştilor după ce s-a apropiat de soţia lui
Articolul următorCondamnat la 30 de ani de temniţă, deoarece ar fi luat viaţa unui pensionar pentru 30 de lei