O femeie din Iaşi va fi nevoită să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzată de comiterea unor infracţiuni.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus recent trimiterea în judecată a Adelinei Eţcu (30 de ani), pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului sau a altor substanțe și participație improprie la fals intelectual.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului, după care magistraţii vor asculta ce are de spus femeia, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Anchetatorii au precizat că femeia a fost prinsă băută la volan. “Pe data de 9 septembrie 2016, în jurul orei 2.20, inculpata a condus autoturismul marca Mercedes-Benz, vehicul pentru conducerea căruia este necesară deținerea unui permis, pe un drum public, respectiv pe şoseaua Bucium, din municipiul Iași, deși avea permisul reținut de pe data de 23 februarie 2016, ca urmare a comiterii unei infracțiuni rutiere. Inculpata avea în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 1,20 g‰ alcool pur în sânge şi, cu ocazia prelevării analzelor biologice, a declarat medicului de gardă că se numește M.E.C.C., folosind astfel numele unei rude”, a menţionat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Conform acesteia, femeia l-a determinat astfel pe medic să ateste date necorespunzătoare adevărului cu privire la identitatea sa în actele întocmite (procesul-verbal de recoltarea de probe biologice și fișa de examen clinic).

Articolul precedentO funcţionară a chemat la bară Agenţia de Integritate
Articolul următorSpitale din Iaşi, date în judecată de angajaţi. Ce solicită salariaţii în instanţă