Ancheta în cazul fraților Tate se extinde. Mai multe persoane sunt chemate la DIICOT pentru percheziția informatică. Următorul pe listă este Bogdan Stancu, șeful armatei de mercenari, cel care a stat zi de zi cu milionarii britanici ajunge în fața procurorilor. Anchetatorii ar putea identifica noi probe in telefonul acestuia. 

 

Potrivit surselor Realitatea PLUS, nu s-au mai făcut audieri de mai bine de trei săptămâni, ceea ce înseamnă că cele mai importante dovezi ar putea exista chiar in aceste dispozitive informatice.

Bogdan Stancu, șeful securităţii lui Andrew Tate și fost ofițer „Doi și-un sfert” (Serviciului secret al MAI, DGIPI) afirma în luna ianuarie, într-un interviu pentru BBC, că peste 100 de femei au trecut prin casa fraților acuzați de trafic de persoane şi viol și că unele dintre ele “ar fi înțeles greșit” că vor fi luate în căsătorie de cei 2 influenceri.

În majoritatea declarațiilor sale, fostul polițist a dovedit că are aceleași viziuni ca și patroni săi, folosind termeni jignitori la adresa femeilor, acuzându-le că au trădat sau că “sunt tinere și proste”.

Pe de altă parte, Stancu le-a declarat jurnaliștilor britanici că dacă acuzațiile se dovedesc reale, fraţii Tate trebuie să plătească pentru infracțiunile lor.

Articolul precedentPolițiștii suspectați că i-au ajutat pe frații Tate, sub lupa anchetatorilor. Cum au fost îngropate reclamațiile unei victime împotriva rețelei de videochat
Articolul următorUn escroc s-a dat drept tatăl lui Mbappe ca să obțină o serie de avantaje. Ce i-au făcut autoritățile franceze