Managerul clubului de fotbal Politehnica Iaşi, Horia Vlad Sabo, are noi probleme.

Acesta a fost dat recent în judecată de propria soţie. Aşadar, Camelia Dora Sabo a depus la Judecătoria Iaşi o acţiune prin care le solicită magistraţilor să dispună acordarea divorţului, exercitarea autorităţii părinteşti, stabilirea domiciliului minorului şi o pensie de întreţinere.

Urmează ca instanţa să stabilească un prim termen de judecată al procesului, după care magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus ambele părţi, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Cuplul Horia şi Dora Sabo au împreună o fetiță cu vârsta de până la doi ani. Familia se mutase la Iași în luna iunie a anului trecut, odată cu venirea lui Horia Sabo la clubul de fotbal Politehnica.

La ultima conferinţă de presă organizată de către el, Horia Sabo a încercat să facă lumină asupra contractului încheiat anul trecut cu Politehnica Iaşi, acesta susţinând că nu a venit în Copou ca investitor, ci în postura de „manager”.

Atunci, acesta a mai spus că a dat în judecată clubul de fotbal ieşean, deşi litigiul nu apare înregistrat încă la vreo instanţă.

În ultimele săptămâni, relaţia dintre Horia Sabo şi membrii Comitetului Director al clubului ieşean a început „să scârţâie”, ambele părţi aducând diverse acuze.

Articolul precedentPensionară anchetată din pricina unor alimente
Articolul următorIncendiile fac prăpăd în Iaşi