Deputatul liberal Marius Bodea a atacat în termeni duri modul în care PSD i-a denigrat pe fanii care au huiduit-o pe Gabriela Firea spunând că a fost huiduită Simona Halep.

„Afișul toxic diseminat de PSD denigrează fanii de la stadion, arătând ca aceștia au huiduit-o pe Simona Halep. Fanii sunt notați cu ghilimele, în mod peiorativ. Dar acolo au fost mii de copii pentru care emoția momentului va rămâne întipărită în memorie mulți ani de-acum înainte, fiind o părticică din sistemul de valori ce îi formează ca viitori adulți. PSD este ieșit acum din junglă. Copiii sunt luați drept huligani, Dragnea și Firea disprețuindu-și propriul popor. Copiii bucureștenilor nu sunt români adevărați, ci doar aplaudacii de la mitingul de sâmbătă.”, arată deputatul PNL Iași Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

„Antiteza creată de o sursă oficială a partidului de guvernământ arată o neînțelegere gravă a democrației: PSD împarte românii în tabere beligerante, ducând conflictul până la nivelul copiilor de școală primară. PSD împarte oficial România în „buni” și „răi”.

Fenomenul e mai grav decât pare la prima vedere. Militantismul este dus până la cele mai intime momente ale vieții civile. Copiii huligani de pe Arena Națională au devenit si ei dușmani ai lui Liviu Dragnea. Mâine vor fi numiți și ei „șobolani”. Poporul pesedist nu mai este o metaforă, ci devine tribul conducător, dar care își propune să-i stârpească pe restul românilor.

Pericolul reprezentat de mințile întunecate ale unor lideri megalomani este real în toată lumea. Cazuri au mai fost sși sunt cu duiumul. Grijă mare la Dragnea: rămâneți în zona lipsită de primejdie, evitați să-l confruntați dar apelați urgent serviciul de intervenție pentru o evacuare în siguranță”, mai spune deputatul ieșean.

Articolul precedentInstitutul de Psihiatrie „Socola“ caută asistenți medicali
Articolul următorA comis un ACCIDENT cu tractorul! Vezi ce a pățit!