Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit pe strada Maşinii, pentru stingerea unui incendiu produs la un tablou electric. 

Au ars aproximativ un metru pătrat de zugrăveală exterioară şi izolaţia conductorilor electrici aferenţi instalaţiei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

De asemenea, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit pe strada Abator, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Au ars bordul, elementele din plastic şi tapiţeria autoturismului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

Mai mult, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit pe bulevardul Nicolae Iorga, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Au ars bordul şi elementele din plastic ale compartimentul motor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași.

Conform acesteia, Secţia de Pompieri Paşcani – Punctul de Lucru Hârlău a intervenit în comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu produs la un alt autoturism. Au ars autoturismul în proporţie de 95 % şi documentele acestuia.

Cauza probabilă a incendiului a fost unconductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată. 

 

Articolul precedentLa un pas de o tragedie, din cauza unor BOMBE!
Articolul următorAngajat al unei bănci ieşene, acuzat că a luat un milion de lei din banii instituţiei