Unul dintre mebrii clanului Corduneanu, Silviu Iulian Gâtlan, a fost oprit de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier în trafic. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și nu a vrut să meargă la spital pentru prelevarea de probe biologice.

 

Gâtlan a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 36 de ani, cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iași.

Șoferul emana halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. De asemenea, acesta a refuzat să fie condus la o unitate medicală, unde să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și a fugit de la locul depistării.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 februarie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

La data de 25 februarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.