Primarul Iașului, Mihai Chirica, a continuat astăzi seria acuzațiilor grave la adresa PSD și a instituțiilor statului după ce focul de artificii programat la concertul de aseară nu a mai avut loc.

„Niciodată orașul Iași nu a trecut prin momentele prin care a trecut aseară. Ceea ce s-a întâmplat ieri deschide cutia unor lucruri total ilegale și nepotrivite pentru noi ieșenii. Am tras aseară un semnal de alarmă foarte puternic. Avem acordul de organizare a jocului de artificii cu articole pirotehnice eliberat în data de 8 octombrie 2018. Înțeleg că putem găsi orice explicație, dar nu s-a schimbat absolut nimic din 1995 de când e apărută legea și până la data prezentei privind construirea de benzinării, apariția de diverse obstacole care să conducă la o asemenea decizie. A fost o imixtiune politică în decizia unei instituții aflată în slujba statului și a cetățenilor acestei țări. Asta arată cât de mult s-a degradat PSD prin conducerea sa, nu prin membrii săi, pentru că nu era nevoie să facă acest lucru. De sâmbătă se discută în Casa Pătrată posibilitatea interzicerii focului de artificii. Au lucrat într-o manieră grobiană“, a spus Mihai Chirica.

La ședința Consiliului Local, edilul a donat 10 lei într-o urnă adusă în sala mare a primăriei pe care scrie „donaţii pentru susţinerea acţiunilor de îndepărtare a neocomuniştilor din viaţa publică“.

Articolul precedentScandalul artificiilor continuă: primarul a donat 10 lei pentru “pentru susţinerea acţiunilor de îndepărtare a neocomuniştilor din viaţa publică”
Articolul următorFocul de artificii, interzis din cauza nerespectării distanței față de două benzinării