Un individ a fost pedepsit de către judecătorii ieşeni, după ce a fost acuzat că ar fi încălcat Codul vamal.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Petru P. la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă.

Instanţa admite în parte acţiunea civilă exercitată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi şi obligă inculpatul la plata către partea civilă a sumei de 10.393 de lei, reprezentand prejudiciul rămas nerecuperat”, au menţionat judecătorii ieşeniDecizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată.

Procesul individului a început pe data de 28 februarie 2018. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de doi ani, acesta a fost prins având 890 de pachete cu ţigări marca Kent, cu timbre de fiscală de Ucraina.

Pe de altă parte, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au constatat încetarea procesului penal în cazul lui S.M., care fusese acuzat de comiterea unei infracţiuni similare.

Instanţa dispune încetarea procesului penal pornit împotriva lui S.M., întrucât a intervenit decesul inculpatului. Lasă nesoluţionată acţiunea civilă formulată de partea civilă Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi – Direcţia Regională Vamală Iaşi. Dispune confiscarea specială a bunurilor ridicate de la inculpat”, au mai precizat judecătorii ieşeni.

Procesul acestuia din urmă a început pe data de 4 mai 2018, el fiind acuzat tot de încălcarea Codului Vamal.

Articolul precedentFlavius Stoican: „Mai jos decât suntem acum nu avem unde să picăm!“
Articolul următorPoliţist, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de trei ori