Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat doi tineri bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt calificat. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. 

Astfel, oamenii legii au identificat un tânăr de 21 de ani și un tânăr de 25 de ani, ambii din municipiul Iași, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt calificat. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, în seara de 30 octombrie, aceștia ar fi intrat în locuința unei femei din municipiul Iași, de unde ar fi furat o sticlă de whisky, cauzând un prejudiciu de aproximativ 150 de lei. 

De asemenea, în seara de 17 decembrie, aceștia, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, ar fi furat un portofel cu acte și bani din rucsacul unei femei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 250 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral. 

Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat au fost reţinuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind duși în arest. 

Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Cercetările continuă. 

Articolul precedentRazie în traficul din Iaşi: ce au găsit oamenii legii
Articolul următorAproape un deceniu de puşcărie, după o infracţiune economică