Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Un poliţist ieşean este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă după-amiază în localitatea Comarna.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au precizat sâmbătă că agentul-şef principal la Postul de Poliţie Comarna a fost prins băut la volan, după ce ar fi provocat un accident rutier.

“În cursul zilei de sâmbătă, agentul-şef principal din cadrul Postului de Poliţie Comarna se afla în patrulare în localitate, alături de un jandarm, iar, în momentul în care a observat o căprioară, a încercat să o evite, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. În urma impactului, atât poliţistul, cât şi jandarmul au suferit diverse leziuni uşoare, fiind transportaţi la spital. La controlul cu etilotestul a reieşit că poliţistul avea o alcoolemie de 0,19 mg alcool pur în aerul expirat”, au precizat sâmbătă reprezentanţii IPJ Iaşi.

Conform acesteia, conducerea IPJ Iaşi a dispus începerea cercetării disciplinare a poliţistului.

Articolul precedentPoliţiştii ieşeni au participat la Ziua Curăţeniei
Articolul următorPeste 1.200 de joburi, disponibile pentru şomerii ieşeni