Un individ a fost pedepsit de către judecătorii ieşeni, în urma unui scandal cu oamenii legii.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Victor M. la pedeapsa rezultantă de un an şi 20 de zile de închisoare, pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Instanţa ia act că persoanele vătămate M.L. şi C.V. nu s-au constituit părţi civile în cauză. Dispune confiscarea specială de la inculpat a unui cuţit de tip briceag, cu lungimea totală de 21 de centimetri, având lama cu lungimea de 9,5 centimetri şi lăţimea de 2,5 centimetri, cu mâner metalic, cu plăsele din plastic”, au precizat ieri judecătorii ieşeni.

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul individului a început pe data de 16 octombrie 2018. Asta, după ce ieşeanul a fost reţinut, arestat preventiv şi, mai apoi, în arest la domiciliu, de pe data de 26 septembrie 2018.

Conform anchetatorilor, la acea dată, individul ar fi făcut un scandalmonstru, acesta ultragiind doi oameni ai legii şi tulburând ordinea şi liniştea publică. Mai mult, anchetatorii au afirmat că bărbatul avea asupra sa un cuţit în momentul producerii incidentului. 

Articolul precedentCondamnări pentru membrii rețelei „Contrabanda din cadrul CFR”
Articolul următorCum poţi rămâne fără bani şi bunuri în spitale din Iaşi