Doi indivizi au fost pedepsiţi de către judecătorii ieşeni, după ce au fost acuzaţi că au sărit la bătaie la un om al legii.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Dumitru I. la opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj.

Instanţa dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituţii din subordinea Consiliului Local Podu Iloaiei, au menţionat judecătorii ieşeni.

În acelaşi dosar, judecătorii au dispus condamnarea lui Vasile D. la pedeapsa rezultantă de trei ani şi cinci luni de închisoare, pentru ultraj.

De asemenea, instanţa a constatat că partea civilă nu a avut pretenţii în această cauză. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul celor doi indivizi a început pe data de 25 august 2017. Asta, după ce aceştia au fost reţinuţi la finele lunii iulie 2017, iar, mai apoi, arestaţi la domiciliu.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, cei doi ieşeni au fost protagoniştii unui scandal, sărind la bătaie la un om al legii.

Articolul precedentAccident rutier cu 6 victime, în care a fost implicată o ambulanţă
Articolul următorFOTO: Cooperare între “mascaţii” din Iaşi şi cei din Basarabia