Un accident rutier cu şase victime a avut loc duminică după-amiază în Iaşi, în impact fiind implicate un autoturism şi o ambulanţă.

Medicii ieşeni au precizat faptul că trei dintre cele şase victime din impactul care a avut loc în zona Păcurari au refuzat transportul la spital, deşi au suferit diverse leziuni.

“Au fost 6 victime, din care un ambulanţier de 43 de ani, cu contuzie toracică (purtător de centură de siguranța), a fost preluat de o ambulanţă și transportat la UPU Sf. Spiridon. De asemenea, şoferul autoturismului, de 27 de ani, a suferit o contuzie la genunchiul drept, fiind dus tot la UPU Spiridon. În plus, un pasager dreapta-faţă din autoturism, de 20 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un hematom parietal drept, fiind dirijat către Spitalul de Neurochirurgie.

Mai mult, un medic de pe ambulanţă, de 52 de ani, a suferit o contuzie la genunchiul stâng, acesta refuzând transportul spre spital, la fel ca asistenta de 40 de ani, de pe ambulanţă, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, escoriaţii punctiforme fronto-temporal stâng şi contuzie toracică. Nici pasagera – însoţitoare a pacientei din ambulanţă, de 46 de ani – nu a vrut să meargă la spital, chiar dacă a suferit o contuzie toracică şi un atac de panică”, a declarat duminică după-amiază prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Articolul precedentDepozit de ţigări de contrabandă, descoperit de poliţişti
Articolul următorPedepsiţi pentru că au sărit la gâtul unui om al legii