Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, la persoane bănuite că ar fi sustras, dintr-un apartament, din Iaşi bunuri în cuantum de 2.000 de lei.

Agenții au efectuat o percheziție domiciliară în Suceava, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuinţă.

Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În fapt, două persoane sunt bănuite că, în ziua de 3 mai, ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea geamului de la bucătărie, în apartamentul unei femei din Iași, de unde ar fi sustras bani și bunuri în cuantum de 2.000 de lei.

De asemenea, o altă persoană ar fi asigurat locul comiterii faptei pe timpul desfășurării activității ilicite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mijloace de probă și au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Biroului de Investigații Criminale Iași.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, cele 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentate Parchetului de pe Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. Poliţiştii ieşeni au beneficiat desprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Suceava.

Articolul precedentContinuă scandalul deținuților care păzesc deținuți în Penitenciarul Iași
Articolul următorIeșean suspectat de înșelăciune pe site-uri de vânzări