Semnificația lungimii degetului mic, potrivit studiilor, spune foarte multe despre personalitatea ta. Pe lână cititul în palmă, practicat de sute de ani, misterul caracterului tău se ascunde și în spatele caracteristicilor fizice. Ce înseamnă dacă degetul mic este mai scurt decât inelarul? Care sunt explicațiile pentru comportamentul tău în funcție de lungimea degetului mic?

Care este semnificația lungimii degetelor tale și cum îți influențează comportamentrul

Acest test te va ajuta să înțelegi care este semnificația lungimii degetelor tale într-o manieră amuzantă și deloc complicată. Important este să fii atentă la detalii și la indicațiile oferite de specialiști. Degetul mic va fi punctul de reper și vei ghida întregul proces de explorare în funcție de acesta.

Degetul mic se află la același nivel cu prima linie de sus a inelarului

Iată prima metodă prin care poți afla mai multe despre semnificația lungimii degetului mic. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, înseamnă că ești o persoană cu multă încredere în sine. Îți cunoști foarte bine atât limitele, cât și dorințele și nevoile. De asemenea, ai tendința de a ieși în evidență, de a te face cunoscută și de a primi aprecieri.

Ești capabil să îți stabilești niște obiective de care să ții cont pe tot parcursul vieții și pe care să le îndeplinești. Ești foarte calculată, iar acest lucru te va ajuta să scapi din situațiile critice. Buna organizare este punctul tău forte și eviți persoanele sau locurile care îți aduc haos în viață.

Semnificația lungimii degetului mic în acest caz reprezintă și o posibilitate ca felul tău de a fi să se încadreze în tiparul introvertit, însă te prezinți drept o persoană independentă și sigură pe sine. De asemenea, anumiți oameni din jurul tău ar putea considera că ești arogantă. Adevărul este că, încerci pe cât posibil să ai un echilibru în viața profesională și cea personală. Pe lângă toate acestea, ai o capacitate deosebită de a-ți controla emoțiile.

Degetul mic se află mai jos de prima linie de sus a inelarului

Semnificația lungimii degetului mic, în acest caz, se concentrează pe inteligența emoțională. Ești un bun ascultător al nevoilor și dorințelor altor persoane. Studiile arată că este posibil să fii o persoană încăpățânată care se retrage în situațiile dificile. Ești o fire iertătoare și îți place să ajuți oameni. Actele de caritate sunt activitatea ta preferată. Nu te ferești să-ți prezenți și latura sensibilă, susțin experții în domeniu.

Ești o persoană prietenoasă. Nu îți place să te abați sau să îți încalci principiile tale de viață.

Degetul mic se află peste prima linie de sus a inelarului

Ei bine, în acest caz, semnificația lungimii degetului mic spune multe lucruri despre nivelul mult prea mare de iubire pe care îl acorzi celor din jur. Cu toate acestea, îți este dificil să te deschizi și să discuți problemele și gândurile care te supără.

Ești un paznic al secretelor, motiv pentru care oamenii au încredere în tine. Ești greu de convins, iar cei care încearcă să o facă vor depune un efort substanțial. Ești o fire încrezătoare, îndrăzneață și visătoare. Îți place să îți petreci timpul în natură pentru a te relaxa.

Cât despre viața de cuplu, știi să te faci auzit atunci când nu ești de acord cu ceva. Cu toate acestea, toată lumea ta se învârte în jurul partenerului.

Te pricepi de minune să creezi contacte și relații pe termen lung. De aceea, domeniile în care poți activa sunt zona politică, cea de business și artele.

Articolul precedentUcraina va putea adera la NATO dacă își menține independența împotriva Rusiei
Articolul următorTrucuri pentru curățarea ușilor din sticlă a cabinei de duș