Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a anunţat astăzi că va părăsi gruparea din dealul Copoului după partida cu FC Botoșani. Astfel, Stoican a decis să nu-şi prelungească contractul cu Poli.

După cel mai slab sezon din ultimii ani, cu un antrenor care și-a arătat în multe momente limitele, Stoican şi-a anunţat plecarea.

„După doi ani petrecuți aici, am decis să nu prelungesc înțelegerea cu Iașul. Am reuşit o performanţă uriaşă aici (!). Vreau să le mulţumesc tuturor celor alături de care am lucrat”, a spus Flavius Stoican.

Stoican a venit la Iaşi în 2017, iar până în prezent a adunat 78 de meciuri pe banca moldovenilor. Bilanțul lui Stoican pe banca Iașului spune totul despre valoarea lui: 27 de victorii, 16 remize şi 35 de eşecuri.

În sezonul trecut a dus cu noroc echipa în playoff, unde s-a făcut de râs. Anul acesta, echipa a gâfâit în multe meciuri, terminând aproape de zona barajului. În aceste condiții, era de așteptat ca meciul cu FC Botoşani din ultima etapă să fie ultimul pentru Flavius Stoican în Copou.