Spitalul de Copii „Sf. Maria“ scoate în această perioadă la concurs 20 de posturi, acestea fiind disponibile pentru asistenţi medicali, îngrijtoare sau infirmiere.

Astfel, în Secţia de Oncologie Pediatrică se caută un asistent medical debutant cu studii postliceale şi o îngrijitoare, la Gastroenterologie două asistente medicale debutante cu studii postliceale şi o îngrijitoare, iar la Secţia Pediatrie I sunt vacante două posturi de asistente medicale şi două de îngrijitoare.

De asemenea, în Compartimentul de îngrijiri paliative este liber un post de asistent medical debutant, la Secţia Pediatrie IV se caută o infirmieră debutantă şi o îngrijitoare, la Chirurgie Pediatrică I este nevoie de o infirmieră debutantă, iar la Chirurgie Pediatrică II şi la Laboratorul de analize medicale este nevoie de câte o îngrijitoare.

Pentru Sectorul comun s-au scos la concurs două posturi de îngrijitoare interior şi două pentru exterior, iar la Compartimentul tehnic este liber postul de muncitor calificat III – electrician.

Pentru postul de asistent medical debutant cu studii postlicele este nevoie de diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de studii postliceale prin echivalare.

Pentru posturile de infirmieră, îngrijitoare şi îngrijitori exterior este nevoie doar de şcoală generală. Termenul limită de depunere a dosarelor este 16 iulie.

Articolul precedentAi mașină electrică, nu plătești parcare
Articolul următorProiecte culturale în valoare totală de 6,5 mil Euro, la Consiliul Județean