Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi scoate la concurs două posturi de asistent medical, pe perioadă nedeterminată, unul fiind disponibil la substaţia Târgu Frumos, iar celălalt, la Staţia Centrală a SAJ.

Candidaţii se pot înscrie până pe 22 februarie, pe data de 1 martie, de la ora 9.00, va avea loc proba scrisă, pe 7 martie va fi proba practică, iar pe 13 martie proba de interviu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la seciul SAJ, la Biroul Personal, şi trebuie să conţină mai multe documente, câteva dintre acestea fiind: cerere prin care se solicită participarea la concurs, copie după diploma de bacalaureat, diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, copie certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali, fişă aptitudini vizată de Medicul de Medicina Muncii al SAJ Iaşi, cazier judiciar, curriculum vitae, dar şi recomandarea de la ultimul loc de muncă, „privind profilul profesional şi moral al persoanei“. Rezultatele finale vor fi afişate pe 18 martie.

Articolul precedentSalubris cheltuie peste două milioane de lei pe pubele
Articolul următorȘef nou la ISU Iași