Gala Excelenței în Educație se desfășoară sub semnul Anului Centenar joi, începând cu ora 12.00, la Universitatea Agronomică „Ion Ionescu de la Brad“, Iaşi, în Aula Magna.

Olimpicii ieșeni care au obținut distincții la olimpiade internaționale și naționale în anul școlar 2017-2018 vor fi premiați de Inspectoratul Școlar Județean Iași, Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași fiind partenerii constanți ai Inspectoratul Școlar Județean, organizatorul evenimentului, alături de Universitatea „Al. I. Cuza” și de Universitatea Agronomică „Ion Ionescu de la Brad“.

Elevii vor primi diplome, medalii, plachete, cărți, premii în obiecte electronice și în bani. Vor fi premiate, de asemenea, și proiectele educaționale ieșene de succes, cunoscute și apreciate la nivel național (competiții de anvergură, proiecte științifice și culturale).

Momentul culminant al Galei va fi cu siguranță momentul în care se va acorda titlul „Elevul anului“ unui tânăr ce a obținut rezultate remarcabile la olimpiadele si concursurile internaționale.

„Premierea elevilor olimpici și a profesorilor mentori este un prilej de a le arăta aprecierea și considerația noastră, în cadrul unei festivități publice de mare amploare, devenită o tradiție pentru școala ieșeană. Este un moment încărcat de emoție, de valorizare a performantei, un eveniment pregătit cu atenție de catre echipa Inspectoratului Școlar Județean Iași“, a declarat Genoveva Farcaș, Inspector Școlar General.

Articolul precedentFurnizarea gazelor, sistată pe mai multe străzi din Iași
Articolul următorPregătiri pentru modernizarea Spitalului “Sf. Maria”