Martin Slabbert, cofondator şi CEO al Prime Kapital, companie de dezvoltare imobiliară şi investiţii, spune că după Cluj, cel mai mare potenţial de creştere în perioada următoare o are Iaşul, IT-ul fiind un puternic motor, potrivit zf.ro.

Dezvoltatorul are în plan să demareze la Iaşi un proiect imobiliar pe un teren de 11 hectare, care să includă atât un parc de birouri, cât şi locuinţe.

„Putem spune că Iaşul este noul Cluj din punctul de vedere al potenţialului. Acolo vom lansa cel mai mare proiect mixt din România. Va avea atât o componentă rezidenţială, cât şi una de birouri. Vom face acolo un proiect de 100.000 mp suprafaţă închiriabilă de birouri, dar în faze. Acesta va fi cel de-al treilea mare proiect rezidenţial dezvoltat de Prime Kapital după Avalon Estates, proiect a cărui construcţie urmează să demareze în vara anului următor în zona Pipera din Capitală, urmat de proiectul de pe platforma Marmura din zona Bucu­reştii Noi. Iaşul a ajuns în ultimii ani unul dintre oraşele mari ale ţării alături de Bucureşti, Cluj şi Timişoara, cu 20.000 de angajaţi în industria de IT, la care se adaugă peste 2.500 de absolvenţi în fiecare an“, spune Martin Slabbert.

Articolul precedentCurse întârziate pe Aeroportul Iași din cauza vremii
Articolul următorTrecere de pietoni nouă și extindere a separatoarelor de sens în zona Antibiotice