Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a prezentat la control, pentru autoturismul la volanul căruia se afla, o asigurare falsă.

La PTF Sculeni a ajuns, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul moldovean N.R., în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturism, polițiștii de frontieră efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că asigurarea tip „carte verde” are modificări mecanice a perioadei de valabilitate.

Cu privire la cele constatate, N.R. a declarat că, pe data de 29 noiembrie 2018, a împrumutat autoturismul marca Mercedes şi a primit documentele prezentate la control, printre care şi asigurarea. Acesta a adăugat faptul că nu ştia că documentul prezentat la controlul de frontieră este fals.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Articolul precedentCopil de cinci ani, în stare de şoc în urma unui incendiu
Articolul următorIeşean condamnat cu executare pentru contrabandă