Un individ din Iași va fi nevoit să dea socoteală în fața instanței de judecată, după ce a fost acuzat că și-ar fi ucis în bătaie concubina.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel C., sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

În urmă cu aproximativ o lună, procurorii au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a lui Gabriel C. Atunci, instanța a admis propunerea formulată de către anchetatori și a dispus arestarea individului pentru 30 de zile.

Instanța admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menționat judecătorii.

Potrivit anchetatorilor, la începutul lunii februarie, individul în vârstă de 52 de ani, din municipiul Iaşi, ar fi ucis-o în bătaie pe concubina sa, în vârstă de 72 de ani, după un conflict verbal.

La scurt timp, conflictul ar fi degenerat, iar individul i-ar fi aplicat concubinei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. În urma loviturilor primite, victima a căzut peste mai multe obiecte de mobilier din locuință și a suferit multiple leziuni. Ulterior, aceasta a fost găsită decedată în casă. La fața locului s-au deplasat legiștii și criminaliștii.

Apoi, oamenii legii au intrat pe fir și au ajuns la concluzia că individul este cel care ar fi comis fapta, astfel că l-au reținut. 

 

Articolul precedentFOTO / VIDEO: Mitingul PSD de la Iași: “PSD – ciuma roșie! Rușine! M..e PSD!”
Articolul următorTrimis la pușcărie, după o “gaură” imensă la bugetul statului