O mamă din Iaşi şi fiica ei au fost trimise în judecată, după ce au făcut scandal în buricul târgului.

Procurorii ieşeni au dispus trimiterea în judecată a Petronelei Ciubotariu (35 de ani) şi a Andreei C. (18 ani), pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe de altă parte, anchetatorii au clasat cauza sub acuzaţiile de distrugere şi ameninţare, după ce a fost retrasă plângerea prealabilă.

Potrivit oamenilor legii, pe 18 octombrie 2017, Poliţia ieşeană a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în noaptea anterioară, în jurul orei 02.30, două femei, aflate în stare de ebrietate, ar fi spart două geamuri ale Restaurantului „La Castel”, din zona Tudor Vladimirescu, şi că lar fi ameninţat cu moartea.

Procurorii au mai afirmat că, în noaptea amintită, cele două femei au mers la un magazin din zona Tudor Vladimirescu, unde i-au solicitat vânzătoarei să le vândă băuturi alcoolice.

Oamenii legii au adăugat că, deoarece vânzătoarea lea refuzat, femeile ar fi ameninţato, iar Andreea C. ar fi spart cu mâna geamul prin care comunica atunci cu angajata magazinului. Vânzătoarea şi o colegă dea sa lau anunţat telefonic pe administratorul societăţii, dar şi pe reprezentanţii unei firme de pază, care sau deplasat la faţa locului.

În faţa acestora, inculpatele au devenit şi mai violente, în sensul că au mai spart un geam al societăţii, aruncând în acesta cu pietre, timp în care îi adresau administratorului firmei ameninţări cu moartea. Din acest motiv, a fost solicitată intervenţia unui echipaj de Poliţie”, au declarat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit acesteia, cele două femei nu sau calmat nici la vederea poliţiştilor, ba chiar au continuat să adreseze injurii şi au refuzat să se legitimeze. Cele două au fost duse la Secţia III de Poliţie, pentru identificare şi audiere.

La audieri, inculpatele au avut o atitudine sinceră, colaborând cu poliţiştii şi susţinând că au reacţionat în acel mod deoarece administrator firmei şi angajatele acestuia lear fi tratat cu lipsă de respect”, au subliniat anchetatorii ieşeni.

Articolul precedentPREMIERĂ în Iași: o licitaţie de artă
Articolul următorPensionar descoperit DECEDAT în propria casă!