La un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, mai mulți protestari au ars un manechin care îl înfățișa pe Putin în fața ambasadei ruse din capitala Suediei, Stockholm.

Protestatarii, cei mai mulți dintre ei cetățeni ruși, au instalat în faţa Ambasadei Ruse din Stockholm o păpușă care purta chipul lui Putin, în mărime naturală, îmbrăcată la costum şi cu o pancartă atârnată de gât pe care se putea citi “criminal de război”. Apoi i-au dat foc, invocând o tradiţie rusească, Maslenitsa, care, în mod normal, este o modalitate de a alunga iarna. În acest caz, cei prezenţi şi-au exprimat revolta faţă de război şi crimele odioase comise de armata rusă.

Vineri, un alt protest împotriva războiului a avut loc în Germania, în faţa Ambasadei ruse din Berlin, unde protestatarii au instalat un tanc de fabricaţie rusească, distrus de o mină ucraineană în apropiere de Kiev.

Articolul precedentDe ce este bine ca în alimentația ta să existe dovleacul. Iată beneficiile acestuia
Articolul următorExplozii la un maraton din Camerun: 19 atleți au fost răniți. Atentatul a fost revendicat de o miliție separatistă.