Mai multe persoane au protestat ieri pe DJ 282, în localitatea Breazu. Oamenii sunt nemulțumiți că nu se ia nicio măsură pentru refacerea drumului. Locuitorii din zonă sunt nevoiți să parcurgă acest drum impracticabil din cauza gropilor, denivelărilor şi alunecării terenului.

“Vorbim despre o şosea asfaltată în urmă cu mai bine de jumătate de secol şi căreia nu i s-au făcut niciodată reparaţii radicale. Ba mai mult, în ultimii ani lucrările de întreţinere, executate spre jumătatea anului, uneori şi mai târziu, cum se întâmplă, de regulă, dincolo de Breazu, sunt superficiale, în ciuda faptului că traficul rutier, inclusiv acela de mare tonaj, a crescut în fiecare an. DJ 282 a ajuns să fie blestemul nostru cotidian. Din cauza avarierii mijloacelor de transport, fie că suntem persoane fizice sau firme de transport călători, materiale şi mărfuri, adăugăm la cheltuielile deplasării sume tot mai mari, iar plăţile nu le facem cu promisiunile administratorului drumului, în speţă Consiliul Judeţean Iaşi, ci cu banii noştri”, au transmis protestatarii.

Articolul precedentMaricel Popa, luat la întrebări legat de folosirea ansamblului folcloric al Consiliului Județean la venirea lui Dragnea
Articolul următorIeșenii nici pe cei mai slabi nu i-au putut bate acasă