Un recidivist trebuie să dea din nou ochii cu magistraţii, după ce a fost acuzat de comiterea unei infracţiuni.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Bejan, recidivist, pentru comiterea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, individul fiind arestat preventiv în altă cauză.

Anchetatorii au precizat că, pe data de 29 martie 2018, în timp ce se afla în sediul Secţiei II de Poliţie Rurală Ciurea, unde fusese citat anterior în vederea audierii în calitate de suspect într-o altă cauză, a purtat asupra lui, fără drept, un cuţit metalic pliabil cu lungimea lamei de 11 centimetri şi lungimea totală de 29 de centimetri.

„Acest fapt a fost constatat cu ocazia luării măsurii reţinerii. Iniţial, inculpatul nu a justificat în vreun fel deţinerea cuţitului, iar, ulterior, cu ocazia audierii în cauză, a afirmat că i-a fost introdus în buzunar de unul din poliţiştii aflaţi în sediul secţiei“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit acestora, cuţitul a fost ridicat şi depus la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, prin actul de trimitere în judecată solicitându-se confiscarea armei.

Urmează ca instanţa să stabilească un prim termen de judecată al cauzei, după care magistraţii vor asculta ce are de spus şi individul în apărarea lui, pentru a putea lua o decizie în acest dosar.

Articolul precedentBătută în autobuz, într-o staţie din Iaşi. Ce s-a întâmplat după aceasta
Articolul următorIeşeancă, judecată pentru că ar fi încercat să păcălească autorităţile. La mijloc este o moştenire