Agenții din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi și Secției V de Poliție Iași, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, au acționat în zona Pieței Agroalimentare Nicolina, în cadrul unui dosar penal privind fapte de contrabandă.

Pe parcursul acțiunii a fost folosit câinele poliţist special antrenat Acada, care a semnalat existenţa unor produse de tutun în portbagajele a două autoturisme parcate în zona Pieței Agroalimentare Nicolina. Au fost identificate trei persoane cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, care ar fi folosit cele două autoturisme pentru depozitarea ţigărilor susceptibile a proveni din contrabandă şi care ar fi fost destinate comercializării”a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Anchetatorii au mai menţionat că, în cele două autoturisme, au fost găsite 4.680 de ţigări, de diferite mărci, fără timbru de acciză, susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cele două autoturisme în care erau depozitate ţigările au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. Pe baza probatoriului administrat în cauza penală, o femeie de 31 de ani a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul IPJ Iași”a adăugat Anca Vîjiac.

Conform acesteia, urmează ca femeia să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Articolul precedentAnchetat din pricina… cârnaţilor olteneşti! 
Articolul următorDESCINDERI la suspecţi de furturi: luați cu cătușe la mâini!