Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților ieșeni, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să își omoare o rudă. 

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus ieri condamnarea lui Constantin B. la șase ani de închisoare, pentru tentativă la omor asupra unui membru de familie.
“Instanța menţine măsura arestării preventive a inculpatului. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat magistrații ieșeni. Sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Dosarul individului a început pe data de 31 ianuarie 2019. Asta, după ce el fusese reținut și, mai apoi, arestat preventiv, începând cu data de 30 decembrie 2018.
Potrivit procurorilor ieşeni, la finele anului trecut, în urma unui conflict spontan, individul ar fi atacat o femeie, rudă de-a sa.
În urma incidentului, victima a fost preluată și transportată de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la Spitalul Clinic de Urgențe “Sfântul Spiridon”, din Iași.
Articolul precedentGALERIE FOTO: Lucrări de reabilitare pe un drum judeţean
Articolul următorTânăr, sancţionat din cauza unor… pepeni!