Ateneul Național Iași are un nou site ce va putea fi folosit de către toți cei care doresc să se informeze cu privire la evenimentele pe care le organizează și, bineînțeles, să își cumpere bilete de pe www.ateneuiasi.ro.

„Spre deosebire de cel cu care ieșenii sunt deja obișnuiți, site-ul nou are o mai mare claritate la nivel de layout, butoane, fotografii, interfață, fiind optimizat pentru o navigare ușoară și intuitivă, dar care, în același timp transmite toate informațiile necesare. Meniul a fost simplificat, cromatica schimbată, întreg site-ul a devenit mult mai user friendly și mai accesibil”, au declarat reprezentanții Ateneului.

Astfel, sunt secțiuni care-i prezintă pe actori și echipa administrativă și de promovare a instituției, secțiuni dedicate festivalurilor organizate, turneele derulate sau detalii foto și video despre manifestările organizate și cele viitoare.

De asemenea, a fost inaugurat și magazinul Ateneului, de unde publicul va putea achiziționa atât cărți, care au fost lansate la Ateneu, unele chiar cu semnătura autorilor, cât și suveniruri.

Pentru copii vor fi create, în perioada imediat următoare, suveniruri personalizate, cum ar fi puzzle-uri sau cuburi cu imagini din piesele de teatru montate în cadrul instituției.

Articolul precedentGALERIE FOTO: Cum s-a transformat Iaşul de Paşte – parc tematic, ouă încondeiate sau din flori, căsuţe de sărbătoare şi mascote-iepuraşi
Articolul următorProiect „Street Delivery“, la Iași