Un bărbat de 35 de ani a fost găsit vineri fără suflare sub un pod din localitatea Cristeşti, din judeţul Iaşi, după ce un tren l-a acroşat. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru ucidere din culpă, după ce mecanicul de locomotivă a anunţat incidentul.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Iaşi a fost solicitat vineri, printrun apel la numărul unic de urgenţe 112, pentru a interveni în localitatea ieşeană Cristeşti, unde a fost descoperit cadavrul unui bărbat.
Victima avea craniul spart, cu scurgere de materie cerebrală. Cadrele medicale nu au mai început manevrele de resuscitare, întrucât victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul.
Am fost solicitaţi astăzi să intervenim în zona podului Cristeşti, pe râul Moldova, pentru un bărbat care era inconştient. A fost coordonat imediat un echipaj de urgenţă cu medic de la substaţia Paşcani, care, la locul solicitării, a găsit victima cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu exteriorizare de materie cerebralăA fost constatat decesul, au precizat reprezentanții SAJ Iaşi.
Cadavrul a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, medicii urmând a stabili cu exactitate cauza decesului. 
“Am fost anunţaţi de către mecanicul de locomotivă al trenului care se deplasa dinspre Paşcani, către Târgu Neamţ, despre faptul că a acroşat astăzi un bărbat în zona podului de la Cristeşti. Iniţial nu fusese identificat, dar, ulterior, s-a stabilit identitatea victimei. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, au spus polițiștii ieșeni. 
Articolul precedentCâinele poliţist Vet, din Iaşi, caută bombe la festivalul Untold
Articolul următorMartorii au asistat la scene de GROAZĂ în centrul Iașului: înjunghiată de fostul concubin!