O angajată a unui restaurant din centrul Iașului a ajuns vineri seară la spital cu diverse leziuni, după ce a fost înjunghiată de fostul concubin.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au precizat că un individ de 63 de ani a fost dus la audieri, după ce și-ar fi atacat fosta concubină, de 47 de ani, cu un cuțit, în fața unui restaurant din centrul orașului.

“O femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu treri lovituri de cuțit în zona toracică și a brațelor. Suspectul a fost luat de către polițiști și dus la Secția III de Poliție, pentru audieri“, au precizat polițiștii ieșeni.

Medicii au menționat că femeia este conștientă. “Pacienta a ajuns în UPU Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași, adusă de o ambulanță. Ea este conștientă și stabilă din punct de vedere hemodinamic. Are plăgi tăiate la nivelul toracelui și antebrațelor”, a afirmat vineri prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Urmează ca polițiștii să stabilească cum s-a întâmplat totul și cauzele producerii incidentului, după care aceștia vor lua măsurile care se impun.

Articolul precedentȘOCANT: Ieșean izbit de tren: a murit cu capul crăpat! 
Articolul următorAnchetat din pricina… cârnaţilor olteneşti!