Un individ din Iași va fi nevoit să dea explicații în fața instanței, după ce a fost acuzat că și-a ucis în bătaie propriul tată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată în stare arest preventiv a lui Dumitru Sîngeap, în vârstă de 43 de ani, pentru omor.

“Pe data de 07 aprilie 2018, fiind în stare de ebrietate, l-a prins de gât pe tatăl său în vârstă de 84 de ani, l-a trântit cu fața de pardoseala din beton a bucătăriei locuinței, iar, apoi, în timp ce victima se afla căzută cu fața în jos, i-a comprimat cu piciorul zona toracico-dorsală, pronducându-i rupturi de ficat, splină și rinichi. Traumatismele au generat hemoragie internă și au dus la decesul victimei”, a menționat Alexandru Pecincu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Individul are domiciliul în comuna Răuseni, județul Botoșani, însă, în toamna anului 2017, s-a mutat în locuința părinților săi, amplasată în satul Dancu.

Pe fondul consumului în exces de băuturi alcoolice și al lipsei unui loc de muncă, acesta a adoptat un comportament agresiv față de părinții săi.

În acest context, din luna ianuarie 2018, mama individului s-a mutat într-o altă locuință, iar victima a rămas împreună cu inculpatul în apartamentul din satul Dancu.

Articolul precedentDupă gratii, pentru că a atacat patru polițiști
Articolul următorOamenii legii au sancționat un administrator de firmă din Iași: uite de ce!