Un ieșean a fost arestat, după ce a fost acuzat că a ameninţat şi a agresat patru poliţişti şi o minoră.

Judecătoria Iaşi a admis astăzi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori pe numele suspectului Petrică Gabriel”, a declarat Monica Palaghia, primprocurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Oamenii legii au menţionat că, pe data de 26 mai 2018, în jurul orei 20.00, în localitatea Ciurbeşti, comuna Miroslava, individul de 38 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat cu un cuţit cu lama de 23 de centimetri o fată în vârstă de 15 ani,ră vreun motiv anume. Minora şia anunţat fratele, care a sunat la 112.

Așadar, la faţa locului au ajuns doi agenţi ai Poliţiei Locale şi alţi doi din cadrul Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava.

În momentul în care suspectul a fost invitat să însoţească agenţii la sediul Secţiei de Poliţie, acesta a început să se manifeste violent verbal şi fizic, fapt pentru care s-a impus încătuşarea acestuia. În continuare, în sediul Poliţiei, acesta s-a manifestat violent verbal, ameninţând că îşi va tăia gâtul. La percheziţia corporală, asupra sa a fost găsit un cuţita adăugat Palaghia.

Conform acesteia, agenţii de Poliţie au luat decizia de a-l transporta pe individ la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, în scopul expertirii sale. Conform anchetatorilor, pe drum, individul a ameninţat cu moartea poliţiştii care îl escortau şi chiar a lovit cu piciorul unul dintre agenţi.

Anchetatorii au adăugat că individul este un cunoscut al anchetatorilor, acesta suferind o condamnarea anterioară. El a fost pus în libertate după executarea pedepsei respective, pe 19 octombrie 2017. 

Articolul precedentDrogurile le-au adus pedepse din partea magistraților
Articolul următorȘOCANT: Și-a călcat în picioare propriul tată! Bătrânul de 84 de ani a MURIT!