Agenții din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Rutier și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au acţionat în comuna Răducăneni, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică.

Au fost verificate trei societăți comerciale și au fost legitimate 38 de persoane. Au fost date 21 de amenzi, în cuantum de 18.850 de lei. Totodată, au fost reținute şapte permise de conducere și au fost confiscate bunuri în valoare de 41 de lei.

De exemplu, un bărbat de 43 de ani, din comuna Răducăneni, a fost amendat, fiindu-i reținut şi permisul, deoarece a fost prins conducând un autoturism pe DN 28 cu viteza de 117 km/k control radar, pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoarea mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedentCăile de acces spre SRU, pe credit
Articolul următorCondamnată sub acuzaţia de contrabandă