Un bărbat de 30 de ani, din Iaşi, a încercat să se sinucidă.

Un ieşean a recurs la un gest extrem, după ce sa certat cu soţia sa, din cauza copilului lor. Medicii ieşeni au precizat că M.P. (30 de ani) a băut două sticle cu whiskey în aproximativ cinci ore şi, pe fondul depresiei generate de o ceartă cu soţia sa, pe tema copilului, a decis săşi pună capăt zilelor. 

„Având cunoştinţe medicale (a făcut cursuri de specialitate), pacientul şia introdus o flexulă întro venă din antebraţ, pe care nu a sigilato şi a lăsato să curgă pentru aproximativ două ore. Acesta şia făcut o poză, pe care a trimiso unui prieten din Anglia, pe o reţea de socializare, anunţândul că îşi va lua viaţa”, au declarat medicii.

Conform acestora, amicul bărbatului a alertat rudele acestuia din urmă, care au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, iar la faţa locului a mers un echipaj de Poliţie, precum şi un echipaj de primajutor.

Echipajul de prim-ajutor a găsit persoana conştientă. Pacientul a ajuns conştient, lipotimic, palid, plin de urme de sânge la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului«Sfântul Spiridon», din Iaşi, unde a fost tratat. Ulterior, acesta a fost dirijat către Institutul de Psihiatrie «Socola», din Iaşi”, au încheiat doctorii. 

Articolul precedentBebeluș nevaccinat, decedat din cauza rujeolei
Articolul următor„Color Run“, la Iași