Direcţia pentru Agricultură Județeană Iași în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iași organizează „Târgul de toamnă” pe 18 și 19 octombrie, în campus, pe Aleea M. Sadoveanu nr.3.

Evenimentul aflat la cea de a VII-a ediție are loc în fiecare an cu prilejul ”Zilelor USAMV Iași” și este dedicat producătorilor agricoli și meșteșugari din comunele județului Iași, care vor prezenta și comercializa produse tradiționale și țărănești de sezon.

Altfel, USAMV Iași organizează în perioada 18 – 19 octombrie 2018, Congresul Științific Internațional – “ştiinţele vieţii, o provocare pentru viitor”. Evenimentul desfășurat în cadrul zilelor USAMV Iași (18 – 25 octombrie 2018) este organizat sub patronajul Ministerului Cercetării şi Inovării.

La ediția din acest an, vor participa peste 350 de persoane atât din țară cât și din străinătate, printre acestea, cadre didactice, cercetători, doctoranzi și studenți implicați în activitatea de cercetare, dezvoltare – inovare, 86 fiind din țări precum Germania, Ucraina, Italia, Azerbaidjan, Suedia, Ungaria, Republica Moldova, Turcia, Bulgaria, Albania, Olanda, Indonezia și Egipt.

Articolul precedentO timişoreancă, pasagerul numărul un milion pe Aeroportul din Iaşi
Articolul următorSemnături online pentru autostrăzile A7 și A8