În acest final de săptămână, la Palas se sărbătorește Ziua Copilului. Agenda include numeroase evenimente pentru întreaga familie, organizate în Atrium şi în parcul Palas. Copiii vor fi în centrul atenţiei întregul weekend.

Astăzi, de la ora 16.00, în Atrium are loc spectacolul „Zâmbet de copil”, urmat, la ora 17:30, de un recital instrumental şi de pian. În parc, părinţii sunt invitaţi la show-ul „Artistic Vision by Donna Carina”. Prezentarea de hairstyling și make-up va începe la ora 18.00 şi da startul verii cu look-uri uimitoare și cu invitați speciali.

La Palas, ziua celor mici începe de la ora 10.00 cu un campionat de volei, în parc. În Atrium, între orele 15.00 – 17.00, va avea loc o prezentare de modă, în care protagonişti vor fi copiii. Agenţia First Models Kids a pregătit un eveniment plin de stil şi bucurie, la care vor participa zeci de prichindei frumoşi şi talentaţi.

Tot mâine, în intervalul orar 14.00 – 20.00, momentele vizitei la Iaşi a Sanctităţii Sale Papa Francisc pot fi vizionate, în transmisiune live, pe ecranul de mari dimensiuni montat în parcul Palas.

Duminică, de la ora 11.00, în Atrium, cei mai talentaţi copii se vor „duela” în pași de dans, la un campionat regional de profil.

Tot duminică, de la ora 10.00, pe lacul din parcul Palas vor avea loc competiţii de navomodele, organizate de Palatul Copiilor, iar în parc vor face spectacol aeromodelele. De la ora 17.30, pe scena din parc vor urca micile balerine de la Prime Agency, care vor oferi un spectacol coregrafic deosebit.

La început de vară debutează şi stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas, iar primul week-end din Cireșar este dedicat celor mai mici dintre spectatori. Duminică, de la ora 19.00, prichindeii sunt invitați să o întâlnească pe „Cenușăreasa”, într-o piesă a Ateneului din Iași. Regia și adaptarea scenică sunt semnate de Toma Hogea.

Miercuri, pe 5 iunie, este rândul celor mari să se bucure de teatru. De la ora 20.30, va bate gongul pentru spectacolul „Fă-mi loc!”, o comedie savuroasă, care îi aduce pe scena Amfiteatrului Palas pe îndrăgiții actori Medeea Marinescu și Marius Manole. Producția este o piesă de Anthony Michineau, în regia lui Radu Beligan.

Până duminică inclusiv, în parc au loc două evenimente pentru pofticioşi: Festivalul Mediteranean şi Palas Tasty Festival. În toate serile de festival va răsuna muzica live, susținută de trupe și artiști locali, precum Stage Up Band, SoundCheck, Andra Botez Band și So Want Band.

Tot până pe 2 iunie inclusiv, în parcul Palas, în zona caruselului, are loc Târgul Meșterilor Populari. Seria evenimentelor tematice continuă și în Atriumul Palas Mall, acolo unde se desfăşoară Expo Sănătate din Natură, târg dedicat remediilor, terapiilor și produselor naturiste. În același timp, sunt prezenți și membrii Asociației „Produs de Cluj” cu articole de marochinărie, costume populare, produse din lavandă și cu delicii.

Articolul precedentBombă descoperită pe un câmp din județ
Articolul următorAplicație mobilă pentru plata facturilor ApaVital Iași